Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 


Referenties

Referenties:

Meer dan 100 bedrijven en instanties hebben al gebruik gemaakt van onze creativiteit en expertise in maatwerk.

Nu u nog.


Bedrijven

Gemeenten

AKZO NOBEL
Atos Origin

Cap Gemini
Pro Rail
Friesche Vlag

Fortisbank

Heineken
Hunkemuller
Interpay

IBM Nederland
ING Bank

KPN

Kodak
Leidsche Rijn Projectbureau
Nutricia
Opta

OPG Medica
Price Waterhouse Coopers
Projectbureau Betuwe Route
Staedion
Wolters Noordhoff

Gemeente Houten
Gemeente Utrecht
Gemeente Driebergen
Gemeente Zandvoort
Gemeente Leusden
Gemeente Nederlek
Gemeente Ede
Gemeente de Bilt
Gemeente Hoorn
Gemeente Enkhuizen
Gemeente Heuvelrug
Gemeente woerden
Gemeente Almere
Gemeente Bodegraven
Gemeente Gorinchem
Gemeente Andijk
Gemeente Dordrecht
Gemeente Nieuwegein
Gemeente Rhenen
Gemeente Amerongen

Gemeente Rotterdam


Culturele instellingen


Overheden

Stg ANNO

Bibliotheek Utrecht
Stg. Culturele Zondag
Fort Voordorp
Hogeschool voor de Kunsten HKU
Stichting geschiedenis van de Gezondheidszorg Utrecht
Stichting Domplein 2013

Ministerie van Sociale Zaken
Ministerie van V&W
Ministerie van VROM
Ministerie van Financiën
Ministerie van Justitie
Ministerie van OC&W
Ministerie van Economische Zaken Ministerie van Defensie


Klantreacties:

Stadsdeel Osdorp: 26 september 2005
Bedankt voor het verzorgen van een fantastische middag, we hebben een leuke tijd gehad. Complimenten voor de acteur die op originele wijze de verhalen wist te vertellen.
Ragna Schapendonk, Projectcoördinator Sportpark Ookmeer

Staedion: 12 september 2005
Hierbij wil ik jullie bedanken (ook namens mijn collega's) voor de gezellige dag in Utrecht. Door een file waren wij later en dit is door jullie en de host goed ingepast in het programma. De koffie en bol waren heerlijk en de rondvaart was leuk! Lunch in Lofen was prima. Het middagprogramma was ook erg leuk. Iedereen was vol lof over de acteurs. De tocht en het verhaal zaten goed in elkaar. En toen het een beetje mis liep bij de proeverij is dat uiteindelijk ook door jullie en Doesjka weer snel rechtgetrokken. De proeverij was lekker en zwaar, want daarna moest er na een hoop bier en wijn toch weer gelopen worden... De closure was geweldig. Die hadden we echt niet willen missen. Dus ...bedankt dames van Stadsavonturen, acteurs en Doesjka.
Met vriendelijke groet,
Inez Knol, directiesecretaresse Financiën & Automatisering

Combinatie Oranjestein: 17 september 2005
Wil je even laten weten dat het arrangement van afgelopen zaterdag bij onze gasten heel erg in de smaak is gevallen. We hebben vooral genoten van de stadsartiesten en de rondvaart. We hadden dan ook prachtig weer. Ook de High Thee in het Polmanshuis is ons zeer goed bevallen. Mochten we in de toekomst weer in de buurt van Utrecht zijn zullen we zeker weer van jullie diensten gebruik maken.
Met vriendelijke groet, Tamara Weber

Utrechts Bureau voor Toerisme
Opening stand Provincie Utrecht, Vakantiebeurs 2000 door 'Keizer Karel V'. "Prima, goed voorbereid en verzorgd, professioneel. We merken dat steeds meer mensen willen 'beleven' op cultuurgebied. Ik denk zeker dat we Stadsavonturen vaker en op meerdere manieren willen inzetten."
Janet van Essen projectmanager recreatie-natuur-water.

Den Haag MediaGroep: 15 november 2004
Beste Bernice, vrijdagavond is absoluut een geslaagde en gezellige avond geworden, waar we met veel plezier op terug kijken. Brot en Tierelier zijn echt professioneel, hebben niveau en weten een avond sfeervol en gezellig te maken. Complimenten voor hen en voor jou, en dank voor het snelle regelen.
Het Grachtenhuys heeft alles ook perfect verzorgd. Het eten en de bediening waren in één woord TOP!
Groeten en misschien tot ziens, Gabrielle d'Ancona.

Gemeente Nieuwegein: maandag 20 september 2004
Het was een geslaagd programma en de signalen die we hebben ontvangen van onze collega´s waren meer dan positief. Met name de het driemanschap" Kromme Kees, Flierefluiter en..." ......chapeau!!! We hebben een groot aantal foto´s van deze dag en binnenkort zal je ook een aantal foto´s ontvangen. Slechts één opmerking over de activiteit: algemeen vond men de route te lang (voor de beschikbare tijd) en had men niet voldoende tijd om alle hoekjes en steegjes te ontdekken. De route was heel mooi en velen hebben deze mee naar huis genomen als aandenken. De consumptiebonnen waren echt een uitkomst. Tot ziens, en veel succes met de organisatie van Stadsavonturen."
Vriendelijke groet, Lies Horikx.

KPMG: april 2004
Speciaal op maat gemaakt programma. Door Stadsavonturen werd fijn meegedacht om er een leuk programma van te maken, kwamen met prima ideeën. Aan te raden!
Mw. Henny Eikelenboom.

KPMG: 15 april 2004
Via Stadsavonturen weer een uitje geregeld. His Story in combinatie met restaurant Aal. Ik ga niet inhoudelijk iets vertellen, maar het was heel erg leuk. Heel de groep werd erbij betrokken. Vooraf een welkomstdrankje bij restaurant Aal om te verzamelen, daarna daar weer naar toe voor een driegangendiner. Ambiance/eten was uitstekend!
Mw. Henny Eikelenboom.

VVV Utrecht
"De unieke combinatie tussen de stad als decor, een rondvaartboot als transportmiddel, de 'Utrechtse' verhalen en de acteurs versterken elkaar zodanig dat er met recht sprake is van een synergetisch effect." "De kritische evaluatie van een verzorgde productie en de zorg die jullie elke keer aan een nieuwe productie geven staan garant voor een kwaliteitsproduct waar de stad Utrecht mee voor de dag kan komen."
T.S. Leenstra adjunct-directeur.

Friesche Vlag: 24 oktober 2003
Wij hebben het Dossier Hannes de Knipper van Stadsavonturen geprobeerd te ontrafelen. We hebben erg veel lol gehad en plaatsen van Utrecht gezien waar je normaal niet komt! Ook bij minder weer is dit een prima uitje; je kunt onderweg zo even een cafeetje binnen gaan. Een minpuntje was de het open einde van het verhaal. Het is aan te raden om de afsluiting/prijsuitreiking bij te boeken of daar zelf iets voor te bedenken.
Mw. Audrey Alkema.

Uw cultuurproducent voor de zakelijke markt