Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Dossier Hannes de Knipper


Beste mensen,
Wat hebben wij genoten van dit stadsavontuur! We hebben veel talent ontdekt binnen onze collega’s. Wie weet ziet U ons nog eens optreden in een toneelstuk. Zelf was ik Klaartje Jansen, en vond ik het uiteraard heel erg duidelijk dat ik niks fouts had gedaan. Zeer waarschijnlijk krijgt U wel bericht van de collega’s die een andere mening hebben. We hebben er een pracht wandeling van gemaakt, erg gelachen, ook genoten en prachtige fotoos gemaakt van het mooie Utrecht.
Heel erg bedankt, Corrie Bakkum

Groepsuitje Utrecht
We wilden een groepsuitje. Stadsavonturen had als een van de weinige een arrangement voor 6 personen. Het was een leuke manier om de stad Utrecht te verkennen.

Mw. A. Schot

Het was gisteren super zonnig weer en er kwamen 24 kinderen opdagen!

Enkele niet aangemelde en enkele broertjes en zusjes. Ze hingen helemaal aan de welluidende lippen van Kromme Kees. Na de 1e stop waren er al een paar die zijn hand wilden vasthouden. In de straten van Gouda klonk gezang en na de 3e stop liepen de nieuwe witte zakkendragers achter Kromme Kees aan. Niemand protesteerde tegen de nieuwe dracht. Grote teleurstelling dat ze niet allemaal een badge met zakkendragersnaam hadden. Dus kan geen kwaad om er nog een paar te produceren. De ouders waren verguld en na afloop misten we flyers van Stadsavonturen. Zou ook leuk zijn als een tv ploeg getuige kon zijn van een wonderlijke wandeling in het levende decor van Gouda. Tijdens het eindlied bij de schuit van schipper Siep, hypnotiseerde hij de mensen met zijn magische klarinetspel. Het waren  tumultuoze taferelen bij de handtekeningenactie met de certificaten bij het afscheid.. Er was 1 meisje dat toen aan Kromme Kees zei dat ze hem eigenlijk wel heel lief vond! En zo was de aftrap van de eerste zakkendragerstocht van Gouda!

 

Vriendelijke groet, Bernice Tjien A fat"Een dikke 9.
Het zit goed in elkaar, goed materiaal, duidelijk en origineel. Het was een leuk samenzijn, zeker ook door de goede mix van stadswandeling en drama.”

Familieuitje,
Hans Kerkhoven

"goed verzorgd"
De lunch was goed verzorgd en de speurtocht zorgde met het aktief meespelen van de rollen voor grote betrokkenheid en veel plezier.
Mw. van Asperen - Gemeente Utrecht, Stadswerken

"Helemaal geweldig,
Ontzettend leuke zaterdag gehad! Weer eens wat anders dan een standaard stadswandeling.
F. van den End, Woerden

''Erg Leuk
Ook de manier waarop het publiek actief betrokken wordt bij het geheel. Het was een talentvol verteller en entertainer. Ik zal het anderen aanraden.''

Mw. Smith - Venlo

''Fantastisch,
maar dat was ook omdat wij erg goed en leuk in de rol kropen en daarom erg gelachen hebben! Teksten waren erg geestig en de route was top.''

Mw. de Jonge - Utrecht

''Leuk om weer eens door de stad te lopen
en wellicht op plekjes te komen waar je normaal niet zo snel komt.''

Mw. de Jonge - Utrecht

''Mooi en authentiek
De lunch was goed verzorgd en de speurtocht zorgde met het aktief meespelen van de rollen voor grote betrokkenheid en plezier.''

Gemeente Utrecht - Stadswerken

''We hebben een hele leuke middag gehad.
Relatief goedkoop in de binnenstad van Utrecht en leuk om wandelen met een doeopdracht te te verbinden.''

Mw. Lemoine - Utrecht

“Leuk om te zien hoe dat werkt binnen je groep.
Uitstekend voor onze teambuilding, de stad, informatie, spel en samen tot een oplossing komen. Heel goed.”

Teamuitje,
V. Smit

“Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Zeker ook samen met het diner en de dranken. De verzorging en de uitvoering van het dossier is goed! Net als het eten en drinken.”

Bedrijfsuitje,
Politie Utrecht

”Mooie en afwisselende stadswandeling, geweldig!
Sommigen waren in het begin even wat onwennig, maar de acteur bij de introductie maakte de boel los. Iedereen heeft een leuke dag gehad!”

Vriendinnenuitje,
Inge de Bruin

Storytrail Amsterdam


'Iedereen was erg positief
over de lunch in de Beurs van Berlage en niet minder over de verhalenverteller. Erg leuk gedaan en op een leuke manier zijn Amsterdam verhaal verteld. In het voorjaar gaat weer een andere groep van ons bedrijf naar Amsterdam en de kans is groot dat we dan ook weer een beroep op jullie doen.
Met vriendelijk groet, Annelies Rijsdijk
Waalgroep - Vlaardingen


''Een leuk dagje uit.
Het leek ons een leuk dagje uit en we vinden het leuk om Amsterdam wat beter te leren kennen. We zijn echt heel erg enthousiast! We willen dit misschien ook een keer in Utrecht gaan doen, je komt achter leuke weetjes van de stad. Ik denk dat dit ook een leuke gelegenheid is om een keertje met mijn ouders te doen.

Mw. J. van Gurp - Utrecht

''Gewoon leuk
Het leek ons gewoon een keer leuk om op deze manier Amsterdam te verkennen, je ziet toch weer andere straten waar men gewoonlijk niet zo snel komt. We vonden het allemaal erg leuk, chapeau.''

Dijkstra Vereenigde B.V. Lelystad

''Leuke, informatieve en gezellige wandeling.
Ieder jaar bezoeken we als teamuitje een stad in Nederland. Dit jaar gingen we op stap in Amsterdam. Altijd als we een stad bezoeken kopen we een stadswandeling bij de plaatselijke VVV. Dit jaar had een collega iets gelezen over een storytrail en de keus was snel gemaakt. Dit was eens een andere wandeling dan een 'normale' stadswandeling.

Peuterspeelzaal de Bereboot - Klazienaveen

Storytrail Leiden


We hebben genoten van de story trail in Leiden.

Het was geweldig, alle ladies waren enthousiast over de verteller. Daarvoor hartelijk dank! We zullen het doorvertellen.

 

Met vriendelijke groet,  Annechien van Thuijl''Beste Stadsavonturen,
Via deze weg willen we jullie bedanken voor het voortreffelijk georganiseerd evenement voor ons bedrijf 4K+. Alle, echt alle, medewerkers hebben genoten van de storytrail plus diner in Leiden. Leiden heeft voor ons een nadere verdieping gekregen door de verhaalverteller die op unieke en interactieve wijze het Leids Beleg aan ons heeft gebracht. Klasse!
Ook het aansluitende diner in Scarlatti paste qua ambiance in het geheel. De locatie en het eten waren voortreffelijk. We hebben zelfs het recept van de soep mogen ontvangen van de kok aldaar."
Nogmaals klasse voor het organiseren!

Andy, Business Unit Manager, 4K+

''Goed ontvangen
Onze medewerkers waren zeer enthousiast. Dus een pluim.''

Mw. van der Staal - Voorhout

''Het was erg leuk
Het leek ons leuk voor ons bedrijfsuitje. Het grote voordeel was dat het al donker werd en daardor kreeg het verhaal een extra dimensie, het lopen door de stad met de mooie lantaarns. Het is ook mooi om te zien wat de verhalenverteller in de groep teweegbracht.''

Mw. Kruse - Oegstgeest

''We wilden iets meer
dan alleen met z'n allen iets eten. We hebben er geen moment spijt van, zeker iets om meer te doen.''

Dhr. Ras - Oegstgeest

''Wij zijn echte Leidenaren,
ik woon hier al m’n hele leven, maar door zo’n wandeling zie ik weer allemaal nieuwe dingen die me nooit eerder waren opgevallen. En die gids! Het leek wel of hij echt uit die tijd komt”.

Rie en Astrid Berger

Storytrail stadswandeling


"Laaiend enthousiast!
Ik wilde je nog even bedanken voor de geweldige ouderdag die we hebben gehad de 11e, mede dankzij jullie geweldige acteur! Iedereen was laaiend enthousiast!"

Akkelien de Vries - Varsity 124

''Het leek me een leuke
manier om een stadswandeling te maken. Met een gids hoor je wel veel, maar blijft het toch vaak bij vertellen i.p.v. een vertelling... Onze groep was heel enthousiast; erg leuk bedacht en goed uitgevoerd. Het had voor ons zelfs nog wel een uurtje -of 2- extra mogen duren zodat we nog wat meer van de binnenstad zouden kunnen zien.

Mw. I. du Clou - Zoetermeer

''ontzettend leuke dag
We willen hierbij even laten weten dat we vrijdag een ontzettend leuke dag gehad: mede dankzij Stadsavonturen. Terwijl de familie nog niets vermoedend lekker aan de hapjes zat in de Reünie, maakte Brot precies op het afgesproken tijdstip zijn entree. Iedereen stond maar snel braaf op! Wij en de familie gingen op in zijn meeslepende manier van vertellen en zingen. Het gaf precies het informele sfeertje wat ons voor ogen stond. Bedankt!
Rik en Patricia - Utrecht

''Origineel
Wij vonden het heel erg leuk. Goed georganiseerd en heel leuk uitgevoerd door kleine Kobus! We vonden het super. BEDANKT KOBUS!

Saskia Gouw, Zevenhuizen

''Uitmuntend
In vergelijking met een VVV wandeling is dit prijzig, maar je kunt het niet vergelijken, want dit is veel leuker. We hebben er allemaal van genoten, zowel jong als oud.''

A. van Tol - Katwijk aan Zee

''Weer eens iets anders
dan karten, poldercross en lasergames. Zeer gewaardeerd. Bij een aantal deelnemers vooraf sceptisch, voornamelijk de 'stoere' mannen, maar uiteindelijk vond iedereen het erg leuk. De storyteller was erg adrem en speelde leuk in op de opmerkingen.

Mw. M. de Mooij - FloraHolland - Rijnsburg

''Weer eens iets anders
dan karten, poldercross en lasergames. Zeer gewaardeerd. Bij een aantal deelnemers vooraf sceptisch, voornamelijk de 'stoere' mannen, maar uiteindelijk vond iedereen het erg leuk. De storyteller was erg adrem en speelde leuk in op de opmerkingen.

Mw. M. de Mooij - FloraHolland - Rijnsburg

''Wij hingen aan zijn lippen!
Bijzonder als iemand zo mooi verhalen kan vertellen over de historische plekken waar we geweest zijn. We vonden het een hele gezellige middag en zelfs met het vreselijke weer was het prima te doen. Nogmaals onze dank aan Brot van Gromme!''

J Overduin - Roelofarendsveen

Storytrail Utrecht


Afgelopen Zondag
heb ik samen met een vriendin de storytrail gedaan en het was echt superleuk, we hebben ons echt supergoed vermaakt.
Patricia Feiken
VVV Groepsreserveringen UtrechtLeuke combinatie van geschiedenis in vertelvorm en toneel
Ik vond de verteller in Utrecht geweldig, onderhoudend, prachtige stem en bereik. Het gezamelijke zingen en borrel waren grappig en dat terwijl het die dag toch echt regende en het een tikje koud was. Ik zou zeker weer een keer meegaan!

Dhr. Blansjaar - Utrecht

We hebben afgelopen zaterdag een geweldige middag gehad.

 

Iedereeen vond het erg leuk,en we hebben stukje utrecht gezien dat nog niemand had gezien.Alles was ook goed verzorgd van lunch t/m afsluiting.Hierbij onze hartelijke dank.Verder was het een geslaagde dag.

 

Met vr.gr namens c.v.de heiknuuters Karin Teunissen "Ik kan het iedereen aanbevelen!

Met Godefridus hebben we zaterdag 16 juli een leerzame tocht door het verleden gemaakt. Op een amusante manier heeft hij de ‘feiten’ uit de historie voor onze groep ‘tot leven gewekt’. Onze groep varieerde in leeftijd tussen 10 en 70 jaar. Door de verbeelding blijft je zoveel meer bij dan teksten en jaartallen. Het meespelen van enkelen van onze groep riep alleen maar meer hilariteit op. Godefridus nogmaals hartelijk dank voor je manier van vertellen. Ook de lunch daarna was overweldigend.

Alles met elkaar hebben we van begin tot eind genoten. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Mevr. v.d. Kooy        ''Echt een leuke familiedag
gehad en iedereen (jong en oud) was zeer tevreden.

Mw. I. Huinink - Utrecht

''Goed bereikbaar
Zowel telefonisch als per e-mail. Rinus Zwabber was een leuke en enthousiaste verteller. Hij weet het leuk en interessant te brengen. Goede vent!''

Hako Bouw - Montfoort

''Het sprak ons aan
om op een aparte manier stukjes van Utrecht te zien die je nooit tegenkomt als je in de stad loopt. Het betrof een bedrijfsuitje en iedereen was heel erg tevreden. De verhalen waren interessant en heel leuk. De acteur bracht het allemaal op een heel bijzondere manier over. We hebben veel regen gehad, maar dat mocht de pret niet drukken. Alle lof van al mijn collega's.

Mw. J. A. v.d. Klashorst - Het Vierde Huis -Utrecht

''In één woord geweldig!
Combinatie van stadswandeling en diner was goed. Stadsverteller was geweldig goed.''

Mw. Kuijten - Veldhoven

''Naast educatie ook veel vermaakt.
De interactieve wijze waarop de verteller ons twee uur vermaakte sprak erg aan. De tijd vloog voorbij.

Dhr. E. Grotenhuis - Utrecht Toerisme en Recreatie

''Onze verhalenverteller:
wat een geweldige man met een geweldige stem en uitstraling! Hij wist op een heel speciale manier iedereen te boeien. Ook zang en een heerlijke Utrechtse Balie-kluiver ontbraken niet. Sommige van onze gasten gaf het een 'Charles Dickens' gevoel, anderen vonden het hele avontuur iets van 'Harry Potter' weg hebben. Kortom het was uitstekend. Complimenten!"

Familie van Bunnink

''Super!
Heb de site al aan een aantal mensen doorgegeven.''

Mw. Melis - St. Oedenrode

''Ter gelegenheid van mijn
verjaardag een Storytrail geboekt met Godefridus in Utrecht. Ik wil hiermee even laten weten dat we er van genoten hebben! Een echte verteller, die met zijn beeldende verhalen mijn gezelschap en mij twee uur lang wist te boeien. Hulde!
Annet Smitskamp - Utrecht

''Unieke belevenis.
Het is een ontzettend leuk product. Op een leuke en theatrale manier maak je kennis met de stad. Hoewel ik de StoryTrail al een keertje eerder heb gedaan, was het deze keer weer een hele unieke belevenis.

Mw. L. van IJzendoorn - Utrecht Toerisme & Recreatie

''Vanwege onze aankomende
verhuizing naar Rijnsweerd, werd mij gevraagd een personeelsdag te organiseren in en rond Utrecht. Omdat ik totaal niet bekend ben in Utrecht leek mij het verstandiger om de organisatie van een deel van het programma uit handen te geven. Uit alle positieve reacties die ik heb mogen ontvangen en mijn eigen belevenis, mag ik, mede namens mijn collega's, wel opmaken dat het een zeer geslaagde dag was. En zeker voor herhaling vatbaar.

Mw. J. Plug - GTI Grote Projecten BV

“Erg enthousiaste leuke man!
Origineel idee en weer eens wat anders dan een ‘gewone’ rondleiding door een stad. Erg leuke avond gehad en zo Utrecht op een heel andere en van een heel andere kant leren kennen!”

Mw. C. Westeneng