Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Uw projectthema als Stadsavontuur

Cultuureducatie GoudaOp zoek naar passende activiteiten voor uw cultuurproject? Stadsavonturen produceert al meer dan 12 jaar voor het basis-, voortgezet-, academisch onderwijs en (semi)overheden. Een ruime ervaring met cultuurhistorische producties en bewezen successen geeft u de garantie van een gedegen en kundig resultaat.

Commentaar van opdrachtgever:

“De samenwerking met het team van Stadsavonturen en de regisseur en acteurs van de Storytrail kan als bijzonder worden omschreven. In het korte tijdsbestek van zes maanden werden aansprekende producten als het Schipperspel en de Storytrail bedacht, ontwikkeld én uitgevoerd. Bijzonder was ook het proces: onder leiding van Stadsavonturen werden alle partners uitgenodigd een bijdrage te leveren en ontstond een natuurlijke taakverdeling, waarbij optimaal gebruik werd gemaakt van ieders inhoudelijke en didactische kennis en inzet op het gebied van publiciteit en promotie. Het aanstekelijke enthousiasme van Bernice Tjien A Fat en Henke Lever zorgde daarbij bovendien voor een samenwerking met heel veel plezier.”

Marlies Remmert, Projectleider Cultureel en Havengebied Gouda

Beleving staat voorop

Maatwerk met een luisterend oor, uitgaande van de beleving van de doelgroep, de communicatie- en leerdoelen en de locatie, maken onze producties tot een beleving die ongemerkt een hoge kennisoverdracht toelaat.

 

Storytrail als concept voor uw project

Een stadswandeling met een verhalenverteller die van zijn publiek de helden en schurken van de stad maakt, terwijl cultuurhistorie tot leven wordt gewekt met plaatselijke sagen, legenden en volksverhalen. Geen saaie taaie stof, maar een schat aan kennis verpakt in een boeiend avontuur.

 

Succes bewezen in steeds meer steden

Actief in 8 steden en nog een aantal te gaan! Op basis van eigen inspiratie en initiatief investeren wij in de ontwikkeling en exploitatie van de Storytrail. In enkele gevallen zijn we benaderd door gemeenten of scholen en Bredescholen om de Storytrail als conceptproductie in te zetten voor eigen project doeleinden.