Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 


Proeverij
in diverse steden

 Proeverij Utrecht In een romantische grachtenkelder uit de 14e eeuw, een eeuwenoud Stadskasteel of een gezellig proeflokaal. Hier in Utrecht organiseren wij voor besloten groepen de meest heerlijke wijnproeverijen.

Proeverij Amsterdam Proef Amsterdam. Stadsavonturen is present in deze wereldstad met leuke arrangementen en horeca.

Proeverij Leiden de "Sleutelstad", de stad van het beroemde beleg herbergt de oudste universiteit van Nederland. Deze bruisende stad kent nog veel verhalen en mooie plekjes om ze te vertellen.

Proeverij Den Bosch Buiten de Bossche bol valt er nog veel meer te proeven in 's-Hertogenbosch.

Proeverij Gouda het hoeft niet altijd wijn te zien. In Gouda worden de siroopwafels gebakken in een Oud-Hollands pand in het centrum van Gouda. Het is mogelijk om bij het bakken te kijken of een siroopwafelworkshop (op afspraak) te volgen. Ook kunnen siroopwafels op lokatie gebakken worden. Te combineren met een stadsavontuur.

Proeverij Schoonhoven In het oude centrum van Schoonhoven staan ve rschillende panden van meer dan driehonderd jaar oud. In één van deze charmante historische gebouwen is Wijnkoperij Huub Oostendorp gevestigd.

Proeverij Amersfoort Bierproeverij in Maersfoort. Dat kan sinds kort in dit proeflokaal! Met kleine groepen van 8 à10 personen kunt u terecht voor een bierproeverij.

 

Proeverij Breda stad van beleg en verovering. Gezellige terrasjes en stadtse bolwerken. En natuurlijk van de Storytrail met proeverij.

Proeverij Haarlem het kleine broertje van Amsterdam. Maar met zo veel meer talent.

Proeverij Rotterdam de wereldberoemde havenstad met haar in Nederland unieke Skyline. Als je Rotterdam wilt proeven, drink je jenever. Zie ook: Proeverij Delfshaven. Bierproeven bij Stadsbrouwerij de Pelgrim.


Proeverij Zutphen Zutphen heeft een Stadsbrouwerij, en dat proef je.

Proeverij Den Haag zetel van de macht. Residentie van het Koninklijk huis. En natuurlijk heerlijk eten. Proef van de macht van Den haag