Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Uit in Schoonhoven bij Eetcafe Bestek
Opweg 2a Schoonhoven


Uitermate geschikt
voor bedrijfsuitjes en besloten feesten, mede dankzij de ruime bovenverdieping en de overdaad aan gratis parkeergelegenheden. Boek hier bijvoorbeeld ons muzikaal entertainment of een zangworkshop en u bent verzekerd van een succesvol uitje in Schoonhoven.


SchoonhovenDe samenwerking van Eetcafe Bestek met Stadsavonturen maakt het mogelijk in Schoonhoven een keur aan culturele activiteiten te boeken zoals een workshop, stadswandeling of themadiner.

Enkele jaren geleden werd de toenmalige Stadsherberg over- genomen door de eigenaren van Restaurant de Hooiberg: Per en Trudy Boerefijn. Zij besloten in het historische pand aan de Opweg een eigentijds eetcafé te vestigen.Bestek SchoonhovenStadswandeling: De Heks, de Heilige & de Kapitein. Een verhalenwandeling door Schoonhoven. Schoonhoven is een prachtig oud stadje aan de oever van de Lek. Nu is het er slaperig en stil maar vroeger… toen zijn hier de vreemdste dingen gebeurd. Wandel mee met de verteller langs de grachten, door de nauwe steegjes, naar de rivier. En maak kennis met de historische helden die Schoonhoven groot hebben gemaakt.

Website
Lunchbuffet
High Tea
Diner op aanvraag:
dinsdag t/m zondag
Buffet

Het Bestek vind u bij het groene prikkertje in het midden van deze kaart (herladen van dit scherm door F5).

Horeca Schoonhoven weergeven op een grotere kaart

Stadswandeling Schoonhoven