Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Uit in ’s-Hertogenbosch: Pilkingtons
Torenstraat 5 te ’s-Hertogenbosch

 
 Pilkingtons Den Bosch 

Pilkington’s Lunchroom & Restaurant in Den Bosch biedt plaats aan ruim 100 gasten. Het concept kenmerkt zich door een overwegend Engelse kaart en ambiance. Het restaurant beschikt over een serre, tuinkamer, binnenstadstuin en salon op de 1e verdieping en ligt in het hart van ’s-Hertogenbosch, recht tegenover de Sint Jan.

 

Routebeschrijving naar Pilkington's

 

naar 's-Hertogenbosch: Vanuit Rotterdam:(A16) richting Dordrecht, Breda, afslag 's-Hertogenbosch (A59).

Vanuit Utrecht en Eindhoven:(A2) richting 's-Hertogenbosch

Vanuit Breda: (A58) richting Tilburg, afslag 's-Hertogenbosch

Vanuit België Vanuit Brussel (175 km):Richting Antwerpen (90 km), Breda (zie verder boven)Vanuit Luik (190 km):(A2) richting Maastricht, Eindhoven, 's-Hertogenbosch (zie verder onder)


Pilkingtons Den BoschParkeren 's-Hertogenbosch:

• Sint Jozefstraat: 250 m. lopen (parkeergarage)

• Vonk en Vlamterrein: 800 m. lopen

Wandelen vanaf NS Station en parkeergelegenheden
Vanaf Parkeergarage Sint Jorisstraat

Bij het verlaten van de garage gaat u linksaf. Bij de kruising steekt u over. U ziet links de Sint Jan en na 20 meter aan uw rechterzijde vindt u Pilkington's.


Vanaf Vonk en Vlamterrein

U heeft netjes vooraf uw parkeergeld betaald? Buit eruit? Let op: de controle in de binnenstad is 'streng doch rechtvaardig'. Bij het verlaten van het parkeerterrein, steekt u de drukke Hekellaan over. Wandel door het kleine parkje (Casinotuin) de binnenstad in. U gaat een bruggetje over. Aan het einde van de straat gaat u rechtsaf. U komt uit op de Parade. Steek deze schuin over, richting de Sint-Jan. Zorg ervoor dat u de Sint-Jan aan uw rechterzijde heeft en loop voor de hoofdingang langs rechtsaf de Torenstraat in. U vindt Pilkington's direct na 20 meter aan de overzijde.


Wandeling vanaf NS-Station 's-Hertogenbosch:

Op loopafstand, ca. 10 minuten lopen door de binnenstad (Vergeet op de terugweg niet om Bossche bollen mee naar huis te nemen van Jan de Groot aan de Stationsweg) Loop de Stationsweg af tot u niet meer verder kan. Ga rechtsaf de Hooge Steenweg op. Als u de VVV aan uw linkerzijde ziet, steekt u over. U loopt rechtdoor de Hinthamerstraat in. Loop door (ca. 500 meter) tot de T-kruising. Hier gaat u rechtsaf de Torenstraat in. Na 20 meter aan uw rechterzijde vindt u Pilkington's.

 


Menu

Pilkington's vind u bij het lichtblauwe prikkertje in het midden van deze kaart (herladen van dit scherm door F5).

Horeca Den Bosch weergeven op een grotere kaart