Het Stadsavonturenmenu bij "the 5th"
Salade The 5Th Met diverse gegrilde groenten en huisgemaakte bilini’s
of
Gemarineerde zalm Lauw-warm geserveerd met een limoendressing en aubergine kaviaar
***
Polenta Gnocchi Geserveerd met een groene tomatensaus, oude peccorino en baby prei
of
Zalm roulleau Gekruid met vadouvan en geserveerd met zwarte taggliatelle en antiboise
of
Ierse Entrecôte Met sauce bearnaise, huisgemaakte patata, mayonaise en salad mêlée
***
Crème brulée Geserveerd met een cantucini stengel
of
Kaasplankje Diverse kazen (5 soorten) met speculaascake en vijgenbrood en kweepeerjam
Menu Private Dining Private Dining 3-gangen menu € 45,00
Salade The 5th Met diverse gegrilde groenten en huisgemaakte bilini’s
Gemarineerde zalm Lauw-warm geserveerd met een limoendressing en aubergine kaviaar
Polenta Gnocchi Geserveerd met een groene tomatensaus, oude peccorino en baby prei
Kabeljauw roulleau Gekruid met vadouvan en geserveerd met zwarte taggliatelle en antiboise
Hollandse Longle (longhaas) Supermals met gestoofde rode kool, fondant la ratte aardappel en een gecarameliseerde sjalottensaus
Ali baba Walnoten boordje gedrenkt in rum, geserveerd met een mascarpone vanillecrème
Kaasplankje Diverse kazen geserveerd met huisgemaakte vijgen-speculaasboord en kweepeerjam
Private Dining 4-gangen menu € 55,00
Kwartel salade Gerserveerd met Brusselse witlof, sinaasappelzeste, walnoten tappenade, een kwartel eitje en frambozendressing
Gedroogde hooibergham van boerderij Lindenhoff Geserveerd met een tuille van manderijn, salade mesclun en een mangochutney
Pomodori bouillon Gevuld met tempura courgettebloemen en kappertjes
Eendelever terrine Met cranberrysaus en geurige bloemen
Polenta Gnocchi Geserveerd met een groene tomatensaus, oude peccorino en baby prei
Zalm roulleau Gekruid met vadouvan en geserveerd met zwarte taggliatelle en anti boise
Black Angus Entrecôte Met sauce bearnaise en een aardappeltaartje
Granité Van espresso met chocolademouse en een bisqui van Tiemme’s oma
Sterappel Gestoofd in witte wijn en gegratineerd met amandelboter en huisgemaakt roomijs
Kaasplankje Diverse kazen geserveerd met huisgemaakte vijgen-speculaasbrood en kweepeerjam
Private Dining 6-gangen menu € 65,00
Fine Clair Oesters Geserveerd met sjalot, gember, bosui, limoen en dragonazijn
Eendelever terrine Met cranberrysaus en geurige bloemen
Aardpeer (topinamboer) crème soep Met Turkse kikkerbillen
Kreeft Laat u verrassen wat allemaal kan met kreeft!
Suprême van Parelhoen Geserveerd met Elzasser zuurkool, gestampte aardappel, gegrilde colonato spek en een wild zwijn worstje
Tournedos Rossini Met ganzelever krullen, madeirasaus en een aardappeltaartje
Buratha (jonge mozzarella) In een glas geserveerd en overgoten met Element Vodka
Sterappel Gestoofd in witte wijn en gegratineerd met amandelboter en huisgemaakt roomijs
Tjendol parfait Met kokosklapper en een palmsuiker caramelsaus
Wijn arrangementen Private Dining
3 gangen standaard € 16,50 deluxe € 24,00
4 gangen standaard € 24,00 deluxe € 31,00
5 gangen standaard € 28,00 deluxe € 37,00
6 gangen standaard € 31,50 deluxe € 42,00
Cocktailarrangement Private Dining
3 gangen standaard € 18,00
4 gangen standaard € 24,50
5 gangen standaard € 32,00
6 gangen standaard € 38,00
|
|
|
|