Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 
Restaurant & Brasserie de Rechtbank
en Court Hotel City Centre Utrecht
Korte Nieuwstraat 14, in Utrecht

Telefonisch te bereiken op +31 30 233 0033
Rrestaurant & brasserie de Rechtbank is bereikbaar op
+31 30 233 0030  

 


Court hotel Utrecht

Een hotel, restaurant en brasserie, gesitueerd in het oude gerechtsgebouw van Utrecht. Hartje centrum en in de “schatkamer” van de stad; het Museumkwartier! Een hotel met een rijke historie. Een verhaal….. Wij hebben in april 2008 onze deuren geopend! Dit prachtige monument is compleet gerenoveerd zodat u zelf de rijke historie kunt komen proeven. Achter de monumentale gevel van de Oude Rechtbank in Utrecht schuilt een wereld van verrassend design! Uiteraard met behoud van de mooie oude stijl-elementen.

Restaurant de Rechtbank

Mogen wij allereerst onze chef kok aan u voorstellen; Peter Bras. Een top kok die zijn vak verstaat en zijn passie verwerkt in zijn gerechten.
Wij heten u van harte welkom dit zelf te komen ervaren in onze brasserie en restaurant “De Rechtbank.” Eén ding is zeker; in zowel onze brasserie als restaurant waant u zich in het mooiste stukje van het “Oude Gerechtsgebouw” van Utrecht. U proeft er de sfeer van de rijke historie gecombineerd met het eigentijdse, zorgvuldig uitgekozen interieur. Oud en nieuw gaan hand in hand in onze brasserie en restaurant “De Rechtbank.”

Lunch, borrel en diner
Wist u dat wij ook geopend zijn voor de lunch?! Laat u eens verwennen met een heerlijk 2 gangen lunchmenu! Uw buitenlandse (zakelijke) gasten zullen hun hart ophalen, lekker tafelen in een prachtige ambiance en heel onnederlands warm lunchen... U bent van harte welkom! Uitgebreid dineren, om de inwendige zakenmens te versterken of heerlijk privé tafelen. Een uitstekende wijn/spijs combinatie in een ongedwongen sfeer. Daar draait het om in ons “Restaurant de Rechtbank.”

De rechtbank
 

Ook hier treft u op de menukaart gerechten uit alle delen van de wereld aan. Uiteraard gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde wijnen.
Wist u dat u in de Rechtbank ook terecht kunt voor een gezellige borrel, met heerlijke borrelhapjes?! Naast onze collectie prachtige wijnen en lekkere bieren op de tap, serveren wij ook diverse cocktails.
 
3 gangen keuzemenu
Route