Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Bedrijfsuitjes in Utrecht en Leiden

Bedrijfsuitjes Utrecht Leiden

Voor bedrijfsuitjes of een themadiner in Utrecht of Leiden bent u bij Stadsavonturen aan het juiste adres. Al sinds 1999 timmeren wij aan de weg als organisatiebureau en evenementenbureau gespecialiseerd in cultuurhistorische uitjes in Utrecht en sinds kort dus ook Leiden.

In een andere dimensie, opgeslokt door mist. We glijden over het water, als over een dun vlies met daar onder een diep donker verleden.

VERHALEN & MAGIE


Beleef een theatervoorstelling tijdens een rondvaart door de eeuwen oude Utrechtse grachten. Vergeten sagen en legenden komen na lange tijd weer tot leven. U wordt meegevoerd in een stadsavontuur.

Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk diner in Utrechts meest sfeervolle restaurants. Beleef een avondvullend en zinnenprikkelend avontuur. Het gehele jaar door kunt u vertoeven in een wereld vol fictie en verbazing.

U ZIT ER MIDDENIN


"Er was eens een koning, machtig en groot. Die had slechts één vijand. En dat was de Dood. Waarom moest de Dood toch zijn leven bederven, waarom was hij zo bang om te sterven?"...
Meer beleven?