Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Storytrail stadswandeling door Utrecht in combinatie met een 3 gangendiner inclusief dranken: Vanaf € 52,50 p.p.

UtrechtUw groep verzamelt zich in een van Utrechts schitterende horeca gelegenheden voor een welkomstdrankje waar u door de verteller zal worden opgehaald. Hij neemt u mee op een belevenisvolle zwerftocht door nauwe stegen en boeiende straten in het hart van Utrecht. Zijn verhalen openen de wereld van list, bedrog, sagen en legenden. Het spoor van de Storytrail leidt naar een verborgen verleden dat door de magie van de verteller tevoorschijn komt.

Programma:
Ontvangst met een welkomstdrankje.

Stadswandeling Utrecht met verhalenverteller.
3 gangendiner inclusief 3 dranken tijdens het diner koffie/thee na.

Tijdsindicatie 4,5 uur.

Kosten:
Van 15 tm 19 personen, 55,00 p.p. excl. BTW.
Van 20 tm 40 personen,
52,50 p.p. excl. BTW.
Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.

Talen:
Onze vertellers kunnen deze wandeling ook verzorgen in het Engels. Hiervoor worden voorbereidingskosten in rekening gebracht.

Stadswandeling Utrecht
Boek uw Story Trail in combinatie met een:
ProeverijDomtorenbeklimmingRondvaart
Meerprijs €18,20p.p.
Meerprijs €7,50p.p.
Meerprijs €7,50p.p.

Klantreactie:

“Onze verhalenverteller: wat een geweldige man met een geweldige stem en uitstraling! Hij wist op een heel speciale manier iedereen te boeien. Ook zang en een heerlijke Utrechtse Baliekluiver ontbraken niet. Sommige van onze gasten gaf het een “Charles Dickens” gevoel, anderen vonden het hele avontuur iets van “Harry Potter” weg hebben. Kortom het was uitstekend. Complimenten!”
Familie van Bunnik

Bijzonderheden

Aanvangstijden: Geheel naar wens.
Horeca keuze: Bijvoorbeeld bij restaurant Lofen, Lokaal De Reünie,  Tante's Bistro of Aal Restaurant & Wijnlokaal. Voor het dineren bij Huize Molenaar worden meerprijzen berekend.
Meerkosten: Bij veranderingen en uitbreiding van het menu (m.u.v. vegetarische en dieetwensen), locatie en programma rekenen wij extra kosten.
Talen: De Storytrail voorstelling kan ook in het Engels uitgevoerd worden. Hierbij worden eventueel voorbereidingskosten in rekening gebracht.