Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Story Trail stadswandel arrangement door Utrecht in combinatie met een 2 gangendiner inclusief dranken: Vanaf € 42,50 p.p.

Uw groep verzamelt zich in een van Utrechts schitterende horeca gelegenheden voor een welkomstdrankje waar u door de verteller zal worden opgehaald. Hij neemt u mee op een belevenisvolle zwerftocht door nauwe stegen en boeiende straten in het hart van Utrecht. Zijn verhalen openen de wereld van list,  bedrog, sagen en legenden. Het spoor van de Story Trail leidt naar een verborgen verleden dat door de magie van de verteller tevoorschijn komt.

Programma:
Ontvangst met een welkomstdrankje.

Stadswandeling met verhalenverteller.
2 gangendiner inclusief 2 dranken tijdens het diner, koffie/thee na.

Tijdsindicatie 4 uur.

Kosten:
Van 15 tm 19 personen, 45,00 p.p. excl. BTW.
Van 20 tm 40 personen,
42,50 p.p. excl. BTW.
Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.

Talen:
Onze verteller kan deze wandeling ook verzorgen in het Engels. Hiervoor worden voorbereidingskosten in rekening gebracht.


Boek uw Story Trail Utrecht in combinatie met een:
ProeverijDomtorenbeklimmingRondvaart
Meerprijs €18,20p.p.
Meerprijs €7,50p.p.
Meerprijs €7,50p.p.

Klantreactie:

"De rondleiding van 8 april jl was hartstikke leuk. Johannes den Drul heeft er een geweldig leuke rondleiding gegeven. De niet culturele Mansvelder familie was erg geboeid."
Rianne Bakker-Mansvelder


Bijzonderheden

Aanvangstijden: Geheel naar wens.
Horeca keuze: Bijvoorbeeld bij restaurant Lofen, Lokaal De Reünie, Tante's Bistro of Aal Restaurant & Wijnlokaal. Voor het dineren bij Huize Molenaar worden meerprijzen berekend.
Meerkosten: Bij veranderingen en uitbreiding van het menu (m.u.v. vegetarische en dieetwensen), locatie en programma rekenen wij extra kosten.
Talen: De Story Trail voorstelling kan ook in het Engels uitgevoerd worden. Hierbij worden eventueel voorbereidingskosten in rekening gebracht.
 
Stadswandeling in Utrecht