Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Story Trail stadswandel arrangement door Leiden in combinatie met een 2-gangendiner inclusief dranken: Vanaf € 42,50 p.p.

Bedrijfsfeest LeidenU beleeft een spannende theaterwandeling door de prachtige binnenstad van Leiden. Wat is de waarheid achter het roemruchte beleg van de stad in 1574? Ontmoet de Spaanse schurk Valdez, beleef de volksopstand tegen burgemeester Van der Werff en eer de helden die Leiden hebben ontzet!
Aansluitend kunt u genieten van een heerlijk 2-gangen diner in de oude binnestad van Leiden.

Programma:
Ontvangst met een welkomstdrankje.
Stadswandeling met verhalenverteller.
2 gangendiner inclusief 2 dranken tijdens het diner koffie/thee na.
Tijdsindicatie 4 uur.

Kosten:
Van 15 tm 19 personen, 45,00 p.p. excl. BTW.
Van 20 tm 40 personen,
42,50 p.p. excl. BTW.
Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.

Talen:
Onze verteller kan deze wandeling ook verzorgen in het Engels. Hiervoor worden voorbereidingskosten in rekening gebracht.

Boek uw Story Trail in combinatie met een:
ProeverijRondvaart
Meerprijs € 18,20 p.p.Meerprijs € 7,50 p.p.

Stadswandeling Leiden

Klantreacties:


“Wij zijn echte Leidenaren, ik woon hier al m’n hele leven, maar door zo’n wandeling zie ik weer allemaal nieuwe dingen die me nooit eerder waren opgevallen. En die gids! Het leek wel of hij echt uit die tijd komt”.

Rie en Astrid Berger

"Beste Stadsavonturen,
Via deze weg willen we jullie bedanken voor het voortreffelijk georganiseerd evenement voor ons bedrijf 4K+. Alle, echt alle, medewerkers hebben genoten van de storytrail plus diner in Leiden. Leiden heeft voor ons een nadere verdieping gekregen door de verhaalverteller die op unieke en interactieve wijze het Leids Beleg aan ons heeft gebracht. Klasse!
Ook het aansluitende diner in Scarlatti paste qua ambiance in het geheel. De locatie en het eten waren voortreffelijk. We hebben zelfs het recept van de soep mogen ontvangen van de kok aldaar."
Nogmaals klasse voor het organiseren!
Andy, Business Unit Manager, 4K+


Aanvangstijden:
Geheel naar wens.

Horeca keuze: Bijvoorbeeld bij Restaurant Verboden Toegang en Cafe Diner de Grote Beer.
Meerkosten: Bij veranderingen en uitbreiding van het menu (m.u.v. vegetarische en dieetwensen), locatie en programma rekenen wij extra kosten.
Talen: De Story Trail voorstelling kan ook in het Engels uitgevoerd worden. Hierbij worden eventueel voorbereidingskosten in rekening gebracht.

 
Stadsavonturen: verzorgt uw bedrijfsfeest in Utrecht,
Leiden en Amsterdam.