Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 
Routebeschrijving naar Lokaal de Reünie.
Lokaal de Reünie
Wed 3a
Tel. Nr. 030-2310100

Vanuit Parkeergarage Springweg.
Vanuit parkeergarage Springweg neemt u de uitgang “Oude Gracht” (trappenhuis, achterzijde, steegje). U loopt langs de grote boom door het prieel en de passage, u komt terecht op de Oude Gracht, bij de Gaardbrug. U loopt over de brug heen. Vervolgens gaat u linksaf en slaat hierna de eerste straat rechts af (het Wed). Het derde café aan uw rechterhand is Lokaal de Reünie.

Vanaf Centraal Station.
Wanneer u uitstapt op Utrecht C.S. loopt u door winkelcentrum Hoog Catharijne richting Vredenburg. U loopt rechtdoor en neemt dan de tweede straat rechts, dit is de Lange Elisabethstraat. Deze loopt u helemaal uit (alsmaar rechtdoor). De Lange Elisabethstraat loopt over in de Steenweg. Ook de Steenweg loopt u uit (wederom alsmaar rechtdoor). U komt uit op de Vismarkt. Hier slaat u rechtsaf. U loopt rechtdoor tot u aan uw linkerhand de straat Het Wed (dit is de tweede straat links) heeft. Deze straat loopt u in en aan uw rechterhand ziet u Lokaal De Reünie.

Busroute.
Vanaf Centraal Station kunt u ook met een bus meerijden die richting Lokaal de Reünie rijdt. De (stads)bus die u moet nemen is lijn 2 richting Kanaleneiland. Deze bus vertrekt vanaf Centraal Station en rijdt de volgende route: (Voor de exacte bustijden kunt u even kijken op www.gvu.nl). U stapt uit op het Domplein. U loopt een stukje naar rechts (van de Dom af). Aan uw rechterhand ziet u het Wed. Het derde café aan uw rechterhand is Lokaal de Reünie.
   
Lokaal de Reünie vind u bij het lichtblauwe prikkertje in het midden van deze kaart (herladen van dit scherm door F5).

Horeca Utrecht weergeven op een grotere kaart