Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Routebeschrijving naar Huize Molenaar.

Huize Molenaar
Korte Nieuwstraat 6, Utrecht
Tel. Nr. 030-2310347

Vanuit Parkeergarage Springweg.
Vanuit de Springweg Parkeergarage loopt u via de 'Uitgang Lijnmarkt' de Oude Gracht op. Wanneer u de gracht oversteekt en linksaf gaat, komt u op 't Wed; hier gaat u rechtsaf en de volgende straat weer rechtsaf. U staat dan aan het begin van de Korte Nieuwstraat. Op de hoek van de straat bevindt zich daar Huize Molenaar op nummer 6.

Vanaf Centraal Station (NS).
Huize Molenaar ligt op tien minuten loopafstand van het Centraal station. Wanneer u uitstapt op Utrecht C.S. loopt u door winkelcentrum Hoog Catherijne richting Vredenburg. U loopt rechtdoor en neemt dan de tweede straat rechts, dit is de Lange Elisabethstraat. Deze loopt u helemaal uit (alsmaar rechtdoor). De Lange Elisabethstraat loopt over in de Steenweg. Ook de Steenweg loopt u uit (wederom alsmaar rechtdoor). U komt uit op de Vismarkt.
Hier slaat u rechtsaf. U neemt dan de eerste straat links dit is de Servetstraat. U gaat onder de Domtoren door en op het Domplein rechtsaf. De straat die u voor u ziet is de Korte Nieuwstraat. Huize Molenaar vindt u op nummer 6.

Busroute.
Vanaf Centraal Station kunt u ook met een bus meerijden die richting café restaurant Lofen rijdt. De (stads)bus die u moet nemen is lijn 2 richting Kanaleneiland. Deze bus vertrekt vanaf Centraal Station en rijdt de volgende route: (Voor de exacte bustijden kunt u even kijken op www.gvu.nl). U stapt uit op het Domplein. U loopt een stukje naar rechts (van de Domtoren af), aan uw linkerhand ziet u op een gegeven moment Huize Molenaar.

Huize Molenaar vind u bij het lichtblauwe prikkertje in het midden van deze kaart (herladen van dit scherm door F5).


Horeca Utrecht weergeven op een grotere kaart