Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Amsterdam Dungeon

Korting, prijzen en openingstijden

Amsterdam DungeonThe Amsterdam Dungeon

Een onvergetelijke Hollandse geschiedenis les voor het hele gezin? The Amsterdam Dungeon brengt 500 jaar duistere geschiedenis in 11 show met 7 acteurs in 1 huiveringwekkende belevenis tot leven! Overleef jij in de 80 minuten durende tour de verschrikkelijke Pest of ontdek je het duistere geheim van de grote schilder Rembrandt? Pas op dat je niet gemarteld wordt door de beul Peter Titelmann uit de Spaanse Inquisitie of verdwaald in het spiegellabyrint! Voor de echte moedige bezoeker is er de achtbaan!

 

VOC: Hel op de Batavia 

VOC AmsterdamOp het voordek van het VOC schip de Batavia liggen ratten, scheurbuik, de dood en ziektes op jou te wachten. Je bent aan boord gelokt door een duivelse zielenverkoper. Overleef jij de gruwelijkheden van dit vervloekte schip of is een zeemansgraf ook jouw lot?

Amsterdam Dungeon: KORTING!
Kijk hier voor:

Bijzondere Stadswandeling Amsterdam
Storytrail: stadswandeling met verhalenverteller
Boek de Storytrail stadswandeling i.c.m. een bezoek aan the Amsterdam Dungeon en ontvang een aantrekkelijke groeps-korting.


De attractie
The Amsterdam DungeonThe Amsterdam Dungeon is een unieke combinatie van attractie en theater met een vleugje museum. Waargebeurde verhalen uit de Amsterdamse geschiedenis vormen het uitgangspunt voor de attractie. Acteurs brengen de griezelige geschiedenis tot leven en deze belevenis wordt extra spannend door de vele special effects, een spannende rit in een achtbaan en het spiegellabyrint. Leven in angst voor de Pest, de VOC, de Spaanse Inquisitie in de donkere straten van Amsterdam wordt weer werkelijkheid.
The Amsterdam Dungeon is meer dan alleen een attractie, het is een belevenis!

 

The Amsterdam Dungeon: Filmpje!

 
Openingstijden

The Amsterdam Dungeon is elke dag geopend van 11.00 – 17.00.( laatste toegang) Een bezoek aan The Amsterdam Dungeon zal ongeveer 80 minuten duren. 30 april gesloten.


Bereikbaarheid

The Amsterdam Dungeon is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. U kunt tram 4, 9,16 en 24 nemen en uitstappen op halte Rokin/Spui. Indien u met de auto komt kunt u parkeren in de parkeergarage van Bijenkorf, kosten 4 EURO per uur.


Voor korting bij de Amsterdam Dungeon: boek online! Prijzen vanaf €13.50.
The Amsterdam Dungeon
Rokin 78
1012 KW Amsterdam
Tel. +31-(0)20-530.85.00

www.theamsterdamdungeon.nl

The Amsterdam Dungeon vind u bij de gele maskers in het midden van deze kaart (herladen van dit scherm door F5).


Horeca Amsterdam weergeven op een grotere kaart

Amsterdam Dungeon met korting

The Amsterdam Dungeon
The Amsterdam Dungeon is een unieke combinatie van een museum, een theater en een attractiepark. Bizarre feiten uit de Amsterdamse geschiedenis vormen het uitgangspunt voor deze unieke attractie. Acteurs brengen de griezelige geschiedenis tot leven en deze belevenis wordt extra spannend door de vele special effects, een spannende rit in een achtbaan en het spiegel-labyrint. Leven in angst voor de Pest, de VOC, hekserij, de Spaanse Inquisitie en de donkere straten van Amsterdam wordt weer werkelijkheid. The Amsterdam Dungeon is meer dan alleen een museum, het is een belevenis! Leg de lesboeken aan de kant…….En geniet van de mooiste educatieve attractie die Amsterdam te bieden heeft!