Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Workshop theatersport

Theatersport is een improvisatievoorstelling in de vorm van een wedstrijd. Er zijn twee teams van elk vier spelers, een presentator, drie rechters en natuurlijk het publiek. De twee teams dagen elkaar uit tot het spelen van geïmproviseerde scènes. Het uitgangspunt van de scene wordt vaak gevraagd aan het publiek.

Theatersport workshop

Tegenwoordig kennen veel mensen theatersport van het populaire televisieprogramma De Lama’s, wat de heren daar laten zien zijn allemaal theatersport ‘games’, er wordt niet echt een wedstrijd gespeeld.

Tijdens de workshop Theatersport zal een professionele docente uw gasten laten ervaren dat improvisatie theater leuk is om te doen en dat iedereen het kan. Doormiddel van een voortraject van aantal speloefeningen waarin samenspel, associatie en concentratie centraal zijn, zal zij toewerken naar het spelen van een paar echte ‘games’.

TheatersportOnderstaande elementen zijn in de theatersport workshop aanwezig:
- Laagdrempelig; iedereen kan improviseren.
- Het eerste wat in je opkomt is goed, als je het maar doet.
- Spelplezier, lol met elkaar maken.
- Je veilig voelen ten opzichte van elkaar en de docent.
- Doordat er gebruikt wordt gemaakt van duidelijke spelvormen, zoals games, geeft dat de spelers een heldere structuur waarbinnen ze kunnen improviseren. Dit leidt al snel tot volwaardige scènes.
 
 
Mogelijke locaties:
 De workshop theatersport is uitstekend geschikt voor uw eigen locatie, bijvoorbeeld in een ruime kantine of vergaderruimte. Maar ook kunnen wij een mooie besloten ruimte voor u regelen zoals een kerk in de binnenstad of een historisch monument. Laat ons u helpen aan een geschikte ruimte voor deze workshop.


Prijs workshop:

Vanaf € 400,- (excl. BTW) voor 2 uur.
Exclusief huur van de locatie en eventuele reiskosten.

Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.


Prijs workshop met wedstrijd uitbreiding:
Vanaf € 500,- (excl. BTW) voor 3 uur.
Exclusief huur van de locatie en eventuele reiskosten.
Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.

Voorwaarden: groepsgrootte minimaal 8 en maximaal 20 personen. Ervaring met theater is niet nodig.

 

 

Stadsavonturen: workshop theatersport