Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Rondleiding Utrecht

Historische wandeling door Utrecht met stadsgids:
in combinatie met een 3-gangendiner inclusief dranken:
Vanaf € 55,90 p.p.

rondleiding UtrechtLlewellyn Bogaers studeerde geschiedenis in Utrecht. Sindsdien heeft zij haar hart aan de geschiedenis van deze stad verpand. Als historica-onderzoeker heeft zij wetenschappelijke en journalistieke artikelen geschreven. Haar artikel over het buurtleven in laat-middeleeuws Utrecht is met de Oud‑Utrecht-prijs bekroond.
  
Programma rondleiding Utrecht:
Ontvangst met een welkomstdrankje.
Op pad met een professionele stadsgids.
3 gangendiner inclusief 3 dranken tijdens het diner koffie/thee na.
Tijdsindicatie 4,5 uur.

Kosten:
Vanaf 15 personen, € 55,90 p.p. excl. BTW.
Gedeeld 6% en 19% BTW.
Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.

 
Wilt u een wandeling op maat? Utrecht en haar 2.000 jaar geschiedenis levert over nagenoeg ieder onderwerp een bron van inspiratie. 'Ik vind het fijn om mensen te laten zien wat uniek en de moeite waard is. En het verhaal erachter te vertellen. Zo kunnen mensen een verbinding maken tussen verleden en heden. ‘Vroeger’ wordt invoelbaar, vooral omdat ik graag vertel hoe mensen toen geleefd hebben. Soms hebben opdrachtgevers een binding met de plek waar ze willen wandelen. Daar speel ik graag op in.'


 
 
Boek uw Historische wandeling in combinatie met een:
Proeverij Domtorenbeklimming Rondvaart
Meerprijs €18,20p.p.
Meerprijs €7,50p.p.
Meerprijs €7,50p.p.

Klantreactie:

“We hebben een geweldige middag gehad! Iedereen was erg enthousiast en vond het een erg leuke manier om Utrecht met andere ogen te bekijken. Kortom, wij zijn helemaal tevreden, dank jullie wel!”
Marieke Essers


 

Bijzonderheden

Aanvangstijden: Geheel naar wens.
Horeca keuze: Bijvoorbeeld bij restaurant Lofen, Lokaal De Reünie,  Tante's Bistro of Aal Restaurant & Wijnlokaal. Voor het dineren bij Huize Molenaar worden meerprijzen berekend.
Meerkosten: Bij veranderingen en uitbreiding van het menu (m.u.v. vegetarische en dieetwensen), locatie en programma rekenen wij extra kosten.
 Talen: De Historische stadswandeling kan ook in het Engels uitgevoerd worden. Hierbij worden eventueel voorbereidingskosten in rekening gebracht.
 
Historische stadsgids

 

Llewellyn Bogaers studeerde geschiedenis in Utrecht. Sindsdien heeft zij haar hart aan de geschiedenis van deze stad verpand. Als historica-onderzoeker heeft zij wetenschappelijke en journalistieke artikelen geschreven. Haar artikel over het buurtleven in laatmiddeleeuws Utrecht is in 1998 met de Oud‑Utrecht-prijs bekroond.