Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Voorstelling tijdens een rondvaart door Utrecht in combinatie met een 3 gangendiner inclusief dranken: Vanaf € 99,95 p.p.

 Rondvaart arrangementen UtrechtDe verhalenverteller en de muzikant vermaken u met een voorstelling tijdens een rondvaart. In besloten gezelschap beleeft U deze interactieve theatervoorstelling onder het genot van een hapje en een drankje.

Puur cultuur en licht verteerbaar!

Het repertoire is overwegend Nederlandstalig. De voorstelling is ook in het Engels uitvoerbaar. Voor buitenlandse gasten een bijzondere kennismaking met de Utrechtse stad en haar historie!
 
 Programma:
Ontvangst met een welkomstdrankje.
Sagen& Legendenvoorstelling op een rondvaartboot.
3 gangen diner inclusief 3 dranken, koffie/thee na.
Tijdsindicatie 4 uur.

Kosten:

Van 20 tm 120 personen,  € 99,95 p.p. excl. BTW.

Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.

 
Boek uw Sagen & Legenden voorstelling in combinatie met een:
Proeverij Domtorenbeklimming
Meerprijs € 18,20 p.p.
Meerprijs € 7,50 p.p.
Rondvaart utrecht

Bijzonderheden

Aanvangstijden: Geheel naar wens.
Horeca keuze: Bijvoorbeeld bij Restaurant Lofen, Lokaal De Reünie,  Tante's Bistro of Aal Restaurant & Wijnlokaal. Voor het dineren bij Huize Molenaar worden meerprijzen berekend.
Meerkosten: Bij veranderingen en uitbreiding van het menu (m.u.v. vegetarische en dieetwensen), locatie en programma rekenen wij extra kosten.
Talen: De Sagen & Legenden voorstelling kan ook in het Engels uitgevoerd worden. Hierbij worden eventueel voorbereidingskosten in rekening gebracht.
 
Rondvaart met voorstelling in Utrecht