Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Voorstelling tijdens een rondvaart door Utrecht in combinatie met een 2 gangendiner inclusief dranken: Vanaf € 89,95 p.p.

 Bedrijfsuitje rondvaartDe muzikant en de verhalenverteller vermaken u met de voorstelling tijdens een rondvaart door de grachten van Utrecht. U beleeft in besloten gelegenheid deze interactieve theatervoorstelling onder het genot van een hapje en een drankje.
    Puur cultuur en licht verteerbaar!
Het overwegend Nederlandstalige repertoir garandeert een vermakelijke rondvaart. De voorstelling is ook in het Engels uitvoerbaar. Voor buitenlandse gasten is dit een bijzondere kennismaking met de Utrechtse stad en haar historie!

Programma:
Ontvangst met een welkomstdrankje.
Sagen & Legendenvoorstelling op een rondvaartboot.
2 gangen diner inclusief 2 dranken, koffie/thee na.
Tijdsindicatie 3,5 uur.

Kosten:

Van 20 tm 120 personen,  € 89,95 p.p. excl. BTW.

Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.

 
Boek uw Sagen & Legenden Rondvaart in combinatie met een:
Proeverij Domtorenbeklimming
Meerprijs € 18.,20 p.p.
Meerprijs € 7,50 p.p.
 rondvaart utrecht
 
Bijzonderheden
Aanvangstijden: Geheel naar wens.
Horeca keuze: Bijvoorbeeld bij  Restaurant Lofen, Lokaal De Reünie, Tante's Bistro of Aal Restaurant & Wijnlokaal. Voor het dineren bij Huize Molenaar worden meerprijzen berekend.
Meerkosten: Bij veranderingen en uitbreiding van het menu (m.u.v. vegetarische en dieetwensen), locatie en programma rekenen wij extra kosten.
 Talen:  De Sagen & Legenden voorstelling kan ook in het Engels uitgevoerd worden. Hierbij worden eventueel voorbereidingskosten in rekening gebracht.

 

Beleef een bijzonder rondvaart als bedrijfsuitje