Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

DE ANITAAS; Hoe het allemaal begon.

Coby, Joke en Trudy werden geboren op een steenworp van mekaar in de gezellige volksbuurt Oud West in Amsterdam. Toch duurde het nog bijna twintig jaar voor ze mekaar ontmoetten. Dat gebeurde in 1991 in de C-1000 in Almere Buiten. Diezelfde avond was de eerste repetitie bij Ome Ko. Ko, die helaas niet meer bij ons is, was toen al bijna doof maar hij mocht graag naar de meiden kijken terwijl ze hun pasjes oefenden.

 


Twee maanden later volgde het eerste optreden in Cafe de Sjanser in Durgerdam. Het werd een onvergetelijke avond en het feit dat Trudy, die van tevoren een halve fles jonge nodig had om de zenuwen te bedwingen, twee keer van het podium viel, is de meeste bezoekers waarschijnlijk ontgaan. Nu - 12,5 jaar, meer dan 250 optredens en vele jonkies verder - hebben Coby, Joke en Trudy zich geëvolueerd tot de rasartiesten en podiumbeesten die ze zijn: de Anitaaaaas.

 

De Anitaas zingen met veel passie en plezier mooie smartlappen. Zij doen dit op festivals, (bedrijfs)feesten maar komen ook gewoon bij u thuis als u dat wilt. Zij weten het publiek keer op keer op te zwepen en een optreden van de Anitaas eindigt dan ook steevast in een onvergetelijke avond.  

 
  Prijs: € 1.750,- voor dit trio, 2 sets van 30 minuten, inclusief geluidsversterking en technicus. Exclusief BTW, reis en verblijfskosten en € 16,- reserveringskosten.
 
 

Beste Bernice,
 
Het optreden van de Anitaas was een groot succes! Ze wisten de

aanwezigen goed mee te krijgen. Ze waren geweldig!
 Dat wilde ik je graag laten weten.
 
I. van Eymeren
 DAS - Secretaresse van het Bestuur 
 
 
 
Bel nu en boek de Anitaa's bijvoorbeeld bij uw bedrijfsfeest, voor op uw bruiloft of tijdens uw evenement.
Tel 030 - 2467 911 of mail naar info@stadsavonturen.nlStadsavonturen: Smartlappen