Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Het Fietsharmonisch Tamdem Orkest

 Fietsorkest

Een onvergetelijk schouwspel

Waar dit verrassende en dolkomische muziekgezelschap op hun 4 meter lange, zespersoons tandem ook verschijnt, steelt het meteen de harten van het publiek. Monden vallen open van verbazing en een lach breekt door op ieders gezicht. Aanstekelijke, vrolijke muziek wordt al fietsend gespeeld. Plotseling stopt het gevaarte, de muzikanten stappen met veel bombarie af  en er volgt een onnavolgbare taptoe, een hilarische ballet act of een absurde slapstick met halsbrekende, acrobatische toeren. Daarbij wordt niet geschroomd de toeschouwer op het verkeerde been te zetten en is zelfspot één van de ingrediënten. Als de tandem na veel geharrewar weer vertrekt, blijft het publiek achter in het besef getuige te zijn geweest van een uniek schouwspel.

 

Dit fietsorkest steelt al jaren de show op straattheaterfestivals, in optochten, bij openlucht-feesten, bij de opening van wegen en fietspaden en in winkelcentra in binnen- en buitenland (o.a. in Amsterdam, Rotterdam, Brussel, Leuven, Salzburg, Parijs, Metz, Barcelona, Malaga, Düsseldorf en Recklinghausen).

 
Prijs: € 1.750,- voor dit orkest , Speeltijden, 3 x 3 kwartier binnen 4 uur, daarna per uur 240,-. Exclusief BTW, exclusief reiskosten vanaf Eindhoven € 0,40 per kilometer en € 16,- reserveringskosten.
 
 
Bel nu en boek het Fietsorkest bij u in de stad.
Tel 030 - 2467 911 of mail naar info@stadsavonturen.nlStadsavonturen: Fietsorkest