Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Sagen & Legenden

Dineren met verhalen & muziek
Culinair verteldiner

Twee charismatische artiesten vermaken u met verhalen en muziek tijdens uw diner! Tussen de gangen door nemen zij u mee in de authentieke wereld van volksverhalen. De muzikale omlijsting zorgt voor bruisend meezingplezier! Door de theatrale performance zijn deze oude verhalen zeer toegankelijk voor de moderne mens. De artiesten betrekken u op dusdanige wijze bij de voorstelling, dat u zich haast letterlijk kunt inleven in diverse gebeurtenissen en personages uit het Utrechtse verleden!

Programma:
Ontvangst met een welkomstdrankje bij de horeca.
Verteldiner tijdens een 3 gangendiner.
Inclusief 3 dranken tijdens het diner, koffie/thee na.
Tijdsindicatie 4,5 uur.
U beleeft door de smeuïge Utrechtse Sagen & legenden in combinatie met Nederlandstalige meezingers een avondje intiem en vermakelijk theater!

Kosten:
Uitkoop verteldiner: 950,- euro (dit is exclusief diner).
Dinerarrangement: vanaf 39,95 euro per persoon.
Inclusief dranken.
Meerkosten: afhankelijk van reiskosten, versterking en zaalhuur.
Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.
  
Klantreactie:
“Een verrassende en bijzonder geslaagde avond waarin de historie weer even levend werd en die ons als ‘kenners’ van de geschiedenis van deze roemruchte Utrechtse wijk nog lang zal bijblijven. Complimenten!”
Albert van Wersch, Volksbuurtmuseum Wijk C

Bijzonderheden
Aanvangstijden: Geheel naar wens.
Horeca keuze: Restaurant Lofen, Het Vechthuis of Tante's Bistro. Voor het dineren bij Huize Molenaar worden meerprijzen berekend.
Meerkosten: Bij veranderingen en uitbreiding van het menu (m.u.v. vegetarische en dieetwensen), locatie en programma rekenen wij extra kosten.
Talen: Deze voorstelling kan ook in het Engels uitgevoerd worden. Hierbij worden eventueel voorbereidingskosten in rekening gebracht.


Terug naar alle diner-activiteiten