Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Smartlappendiner "De Zingende Afwasborstel"

Het meest ontspannen teambuildingsuitje tijdens

een gezellig meezingdiner.


Willy en Willeke zingen onder het drogen, terwijl moeder Alberti de vaat wast.Tijdens het ontvangst wordt de sfeer er al goed ingezet door de muzikanten op bombardon en accordeon. De samenwerking tussen u en uw tafelgenoten wordt aangewakkerd door de artiesten en tussen de gangen door vermaken zij het publiek met de muziekquiz terwijl u als teams wordt uitgenodigd om een smartlap naar eigen keuze te zingen. Maar eerst natuurlijk even langs de verkleedkist met zonnebrillen, boa’s en hoeden, voor de echte showsfeer.

U zult al snel merken dat dit een krachtig teambuildingsprogramma is en dat alle ingrediënten aanwezig zijn voor een ontspannen sfeer waarin het hele gezelschap kan schitteren als sterren.
Inclusief:
  • Ontvangst met welkomstdrankje.
  • 3-gangendiner of –buffet.
  • Drankenpakket: welkomstdrankje, 3 dranken tijdens diner, koffie/thee na.
  • Smartlappenmeezingrevue met muzikanten/artiesten.
  • Verkleedkoffer en prijsjes.
Tijdsindicatie: 4 uur.
Prijs: € 65,00 p.p. excl. BTW. op basis van 40 personen.
  


Eten en vermaak
themadiner UtrechtWie heeft er niet als kind met de haarborstel van moeder voor de spiegel gestaan en luidkeels meegezongen met alle tophits? Wie weet nog van het met z’n allen zingen tijdens de afwas, toen de vaatwasmachine nog niet bestond? De muzikanten van De Zingende Afwasborstel laten die tijden herleven met de toppers van toen, en de hits van nu.

Klantreactie:
“Een verrassende en bijzonder geslaagde avond waarin de historie weer even levend werd en die ons als ‘kenners’ van de geschiedenis van deze roemruchte Utrechtse wijk nog lang zal bijblijven. Complimenten!”
Albert van Wersch, Volksbuurtmuseum Wijk C