Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Stem van Salvator: Vertelvoorstelling tijdens Domtoren beklimming in combinatie met een welkomstdrankje: Vanaf € 18,50p.p. excl. eenmalig 210,- euro uitkoop de Domtoren.

verhalenverteller utrechtUw groep verzamelt zich in een van Utrechts schitterende horeca gelegenheden voor een welkomstdrankje waarna u door de Stadsavonturen host zal worden opgehaald. U gaat onder ogenschijnlijk gewone begeleiding de Domtoren beklimmen. Als de gids de toegangsdeur van de kapel gesloten heeft, gaat hoog boven U een deur open…
Een figuur in volks kostuum uit eind 15e eeuw komt met een lichtje in de hand door de deur en daalt behoedzaam de trap af. Hij heeft de mensen nog niet gezien. Beneden gekomen wil hij de ruimte doorkruisen en staat dan oog in oog met zijn publiek.
 
 
Programma:
Ontvangst met een welkomstdrankje.
Domtorenbeklimming met vertelvoorstelling door onze verhalenverteller.
Tijdsindicatie 2 uur.

Kosten:
Eenmalig 210,- euro Domtoren beklimming excl. BTW (6%).
En een per persoons prijs voor de voorstelling.

Van 15 tm 20 personen, € 18,50 p.p. excl. BTW, incl. welkomstdrankje
Van 21 tm 40 personen, € 15,95 p.p. excl. BTW, incl. welkomstdrankje
Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.


Boek uw vertelvoorstelling tijdens de Domtorenbeklimming in combinatie met een:

Proeverij Rondvaart
Meerprijs € 18,20 p.p.
Meerprijs € 7,50 p.p.

Bijzonderheden
Aanvangstijden: Geheel naar wens.
Horeca keuze: Bijvoorbeeld bij Restaurant Lofen, Lokaal De Reünie,  Tante's Bistro of Aal Restaurant & Wijnlokaal. Voor het dineren bij Huize Molenaar worden meerprijzen berekend.
Meerkosten: Bij veranderingen en uitbreiding van het menu (m.u.v. vegetarische en dieetwensen), locatie en programma rekenen wij extra kosten.
Talen: De Stem van Salvator voorstelling kan ook in het Engels uitgevoerd worden. Hierbij worden eventueel voorbereidingskosten in rekening gebracht.
 
Domtoren voorstelling Utrecht