Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Stem van Salvator: Beleef een vertelvoorstelling in de Domtoren in combinatie met een 3-gangendiner incl. dranken: Vanaf € 55,90 p.p.

Verteller UtrechtBegin in een van Utrechts schitterende horeca gelegenheden voor een welkomstdrankje waarna u door de Domtoren gids zal worden binnengelaten. U gaat onder ogenschijnlijk gewone begeleiding de Domtoren beklimmen. Als de gids de toegangsdeur van de kapel gesloten heeft, gaat hoog boven U een deur open…

Een figuur in volks kostuum uit eind 15e eeuw komt met een lichtje in de hand door de deur en daalt behoedzaam de trap af. Beneden gekomen wil hij de ruimte doorkruisen en staat dan oog in oog met zijn publiek.
 
   Programma:
Ontvangst met een welkomstdrankje.
Domtorenbeklimming met vertelvoorstelling.
3 gangendiner inclusief 3 dranken tijdens het diner koffie/thee na.
Tijdsindicatie 4 uur.

Kosten:
Eenmalig 210,- euro Domtoren beklimming excl. BTW (6%). En een per persoons prijs voor de voorstelling.
Van 15 tm 20 personen, € 55,90 p.p. excl. BTW, incl. welkomstdrankje
Van 21 tm 40 personen, € 53,00 p.p. excl. BTW, incl. welkomstdrankje
Eenmalig € 16,00 reserveringskosten.

Boek deze vertelvoorstelling in combinatie met een:
Proeverij Rondvaart
Meerprijs € 18,20 p.p.
Meerprijs € 7,50 p.p.

Bijzonderheden
Aanvangstijden: Geheel naar wens.
Horeca keuze: Bijvoorbeeld Tante's Bistro, Restaurant Lofen, Lokaal De Reünie, of Aal Restaurant & Wijnlokaal. Voor het dineren bij Huize Molenaar worden meerprijzen berekend.
Meerkosten: Bij veranderingen en uitbreiding van het menu (m.u.v. vegetarische en dieetwensen), locatie en programma rekenen wij extra kosten.
Talen: De "Stem van Salvator" vertelvoorstelling kan ook in het Engels uitgevoerd worden. Hierbij worden eventueel voorbereidingskosten in rekening gebracht.
 
Theater in de Domtoren