Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Stadswandeling Arnhem

Storytrail met verhalenverteller

Stadswandeling arnhem

Storytrail Arnhem – Machtig Mysterieus.
Macht is een mysterie! Zo heb je het stevig in de greep, zo glipt het door je vingers. In Arnhem weten ze daar alles van. Want daar zetelde één van de grootste machthebbers uit de Nederlandse historie: Hertog Karel van Gelre. Aan het begin van de 16e eeuw regeert hij over een groot deel van de Lage Landen, wint hij met zijn Gelderse troepen vele veldslagen en is hij kind aan huis bij koningen, keizers en pausen.

Ontmoet de waarzegster die hertog Karel zijn toekomst influistert. Begroet zijn duivelse rechterhand met wie Karel talloze triomfen viert. Of zoek vergiffenis bij zijn vrome tweelingzus. Maar op een dag keren zijn kansen. Binnen tien jaar verkruimelt zijn rijk en sterft Karel in grote eenzaamheid. Hoe is dat toch mogelijk? Ontdek het antwoord op de vraag: is macht een kwestie van dom geluk of van sluwe  strategie? En wat verkies jij als tactiek tegenover vijand en vreemde: de vuist of de uitgestoken hand? Al snel ontdek je of macht iets voor jou is. Of niet.


Boek de Storytrail stadswandeling in Arnhem.

Het gehele jaar door voor besloten groepen vanaf 6 personen.

TICKETS & GROEPEN: www.storytrail.nl/arnhem

 

Storytrail stadswandeling met verteller
vanaf € 14 p.p.

 

Groepen vanaf 6 personen

 

De Storytrail stadswandeling in Amersfoort is ook mogelijk voor Engelstalige groepen.

 

 Restaurants Arnhem voor koffie met gebak, lunch, high tea, welkomstdrankje, borrel, proeverij, diner of buffet. Arnhem heeft een passende atmosfeer voor ieder gezelschap. Kijk even bij de horeca.