Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

Het Stadsavonturenmenu bij "the 5th"

Salade The 5Th
Met diverse gegrilde groenten en huisgemaakte bilini’s

of

Gemarineerde zalm
Lauw-warm geserveerd met een limoendressing en
aubergine kaviaar

***

Polenta Gnocchi
Geserveerd met een groene tomatensaus, oude peccorino
en baby prei

of

Zalm roulleau
Gekruid met vadouvan en geserveerd met zwarte
taggliatelle en antiboise

of

Ierse Entrecôte
Met sauce bearnaise, huisgemaakte patata,
mayonaise en salad mêlée

***

Crème brulée
Geserveerd met een cantucini stengel

of

Kaasplankje
Diverse kazen (5 soorten) met speculaascake
en vijgenbrood en kweepeerjam



Menu Private Dining
Private Dining 3-gangen menu € 45,00


Salade The 5th
Met diverse gegrilde groenten en huisgemaakte bilini’s

Gemarineerde zalm
Lauw-warm geserveerd met een limoendressing en
aubergine kaviaar


Polenta Gnocchi
Geserveerd met een groene tomatensaus, oude peccorino
en baby prei

Kabeljauw roulleau
Gekruid met vadouvan en geserveerd met zwarte
taggliatelle en antiboise

Hollandse Longle (longhaas)
Supermals met gestoofde rode kool, fondant la ratte aardappel en
een gecarameliseerde sjalottensaus



Ali baba
Walnoten boordje gedrenkt in rum, geserveerd met een
mascarpone vanillecrème

Kaasplankje
Diverse kazen geserveerd met huisgemaakte
vijgen-speculaasboord en kweepeerjam


Private Dining 4-gangen menu € 55,00


Kwartel salade
Gerserveerd met Brusselse witlof, sinaasappelzeste, walnoten tappenade,
een kwartel eitje en frambozendressing

Gedroogde hooibergham van boerderij Lindenhoff
Geserveerd met een tuille van manderijn, salade mesclun en een mangochutney


Pomodori bouillon
Gevuld met tempura courgettebloemen en kappertjes

Eendelever terrine
Met cranberrysaus en geurige bloemen


Polenta Gnocchi
Geserveerd met een groene tomatensaus, oude
peccorino en baby prei

Zalm roulleau
Gekruid met vadouvan en geserveerd met zwarte
taggliatelle en anti boise

Black Angus Entrecôte
Met sauce bearnaise en een aardappeltaartje


Granité
Van espresso met chocolademouse en een
bisqui van Tiemme’s oma

Sterappel
Gestoofd in witte wijn en gegratineerd met amandelboter
en huisgemaakt roomijs

Kaasplankje
Diverse kazen geserveerd met huisgemaakte
vijgen-speculaasbrood en kweepeerjam


Private Dining 6-gangen menu € 65,00


Fine Clair Oesters
Geserveerd met sjalot, gember, bosui, limoen en dragonazijn

Eendelever terrine
Met cranberrysaus en geurige bloemen


Aardpeer (topinamboer) crème soep
Met Turkse kikkerbillen


Kreeft
Laat u verrassen wat allemaal kan met kreeft!


Suprême van Parelhoen
Geserveerd met Elzasser zuurkool, gestampte aardappel, gegrilde colonato spek en een wild zwijn worstje

Tournedos Rossini
Met ganzelever krullen, madeirasaus en een aardappeltaartje


Buratha (jonge mozzarella)
In een glas geserveerd en overgoten met Element Vodka


Sterappel
Gestoofd in witte wijn en gegratineerd met amandelboter en huisgemaakt roomijs

Tjendol parfait
Met kokosklapper en een palmsuiker caramelsaus






Wijn arrangementen Private Dining


3 gangen
standaard € 16,50 deluxe € 24,00


4 gangen
standaard € 24,00 deluxe € 31,00


5 gangen
standaard € 28,00 deluxe € 37,00


6 gangen
standaard € 31,50 deluxe € 42,00


Cocktailarrangement Private Dining

3 gangen
standaard € 18,00


4 gangen
standaard € 24,50


5 gangen
standaard € 32,00


6 gangen
standaard € 38,00




 

Notice: Array to string conversion in /home/stadsa1q/stadsavonturen.nl/lib/error/ErrorHandler.class.php on line 179