Stadsavonturen - Telefoon: 030-2467911 - Email: info@stadsavonturen.nl

 

De Beurs van Berlage in Amsterdam

Gebak mogelijkheid

De Beurs van Berlage in Amsterdam

Pattiserie Holtkamp 
Appelgebak
Chocolade gebak
Champagne gebak
Citroen gebak

High Tea
Finger sandwiches
Kalfsfricandeau met tonijnspread
Gerookte zalm met citroenmayonaise
Bleu de Wolvega, gemarineerde rode kool
en avocado

Zoet
Scones met aardbeienjam en clotted cream
Carrot cake
Warm chocoladecakeje met vanillesaus

Hartig
Gerookte zalmsoesjes met mierikswortelboter
Gevulde champignons met een paprika/gehaktvulling
Fillodeeg met feta, spinazie en pijnboompitten

Jan Toorop lunch
Diverse broodjes, ciabbata's, waldkornpiramides en Italiaanse bollen. 'Gezond' belegd met diverse kaas, ei en/of vleeswaren met sla, tomaat en komkommer.
Krentenbrood
Croissants met zoetwaren
Handfruit.
Onbeperkt koffie, thee, melk en jus d'orange

Uitgebreide broodjeslunch
Diverse broodsoorten met:
Serranoham met tomatentapenade en rucola
Gerookte kip, pesto, pommodoritomaten en rucola
Gerookte zalm met mierikswortelsaus en gemengde sla
Luxe tonijnsalade met aardappeltjes en ei
Geitenkaas met gegrilde groenten en humus
Extra oude Stolwijker met mosterd

Quiches:
Quiche Lorraine
Quiche spinazie en geitenkaas

Salades:
Salade Caprese
Groene salade

Zoetigheden
Carrotcake met witte glazuur
Appelkruimel/citroentaartje

Smoothies
Zapto 250 ml flesjes dagvers geperst fruit, 100% natuurlijk, zonder enige toevoegingen in diverse smaken:
Zapto Banana Coconut Dream - banaan, cocos en sinaasappel
Zapto Mango Passion - mango, passiefruit, ananas, banaan en appel
Zapto Raspberry whisper - framboos, banaa, appel en sinaasappel
Zapto Strawberry Heaven - aardbei, appel, sinaasappel en banaan

Mediterraanse Broodjeslunch
Broodjes
Gerookte kip, mesclunsalade en pesto
Serranoham met mozzarella, pommodoritomaat en gedroogde tomatentapenade
Gerookte zalm met spinazie en rode bietenmayonaise
Tonijnsalade met kappertjes en rode ui
Tomaat olijfkaas met gegrilde groenten

Soep
Geroosterde Tomatensoep
Rode linzensoep

Quiches
Quiche met mozzarella, pmmodoritomaat en pesto
B’stilla, Marokkaanse kippenpastei

Salade
Spinaziesalade met kikkererwten en gegrilde puntpaprika
Pastasalade met gerookte makreel
Bijgerechten

Pesto van zongedroogde tomaten, tapenade van zwarte olijven, humus, kruidenboter en Turks brood
Fruitsalade met seizoensgebonden fruit, geserveerd in een shaker

Hapjesassortiment 1
Lamskofte met gegrilde courgette en komkommermuntyoghurt
Minimozzarella met cherrytomaatje en verse basilicum
Komkommerschuitje met Oosterse ossenhaassalade
Garnalenspiesje gemarineerd in Madras kerrie kruiden
Crostini met gerookte paling en citroenboter
Wrap gevuld met geroosterde aubergine en tomatentapenade
Polentakoekje met kastanjechampignontapenade en Parmesan
Gegratineerde geitenkaas met walnoot en accaciahoning (warm)
Mini kipsate met sereh/limoen pindasaus (warm)

Hapjesassortiment 2
Roggebrood sandwich met roomkaas en Mojo Picon
Auberginelasagne met Parmesan, Taleggio en ricotta
Crostini met asperges en proscuitto
Courgettekoekjes met pancetta
Rilette van garnalen op gestoofde witlof
Lolly van heilbot met wasabimayo
Teriyakikip kroketjes
Pekingeend met Wakame

Tapas
Bruschetta met tomaat en prosciutto
Gemarineerde buffelmozzarella
Dadels in bacon met rozemarijnsiroop
Gamba’s met peterselie, knoflook en Pernod
Gegrilde gemarineerde groenten
Krielaardappeltjes met mojo picon en crème frâiche
Kikkererwten met chorizo
Diverse vleeswaren geserveerd met brood en roomboter
(prosciutto, gerookte ribeye en pastrami)
Warme ciabatta met drie sausjes
(mojo picon, salsa verde en arrabbiataboter)
Snocciolatte olijven (zwart)
Olive Luques (groen)

Assortiment voor bij de borrel
Berlage
Luxe gemengde noten, gemengde zoute koekjes, geroosterde bruine amandelen, groene olijven
Gezond assortiment
Rode paprika, wortel en komkommer met frisse dip geserveerd in hoge glazen
Italiaans assortiment
Gemarineerde olijven, artisjokhartjes met pesto, blokjes Parmezaanse kaas, kapperappeltjes, zongedroogde tomaat, sccrochi en Italiaanse salami
Spaans assortiment
Ansjovis met olijf, plakjes chorizo, blokjes manchego kaas, stukjes serranoham en plakjes Spaans boerenbrood met tapenade van zwarte olijven
Hollands kaas-& worstassortiment
Boerenmetworst, cervelaatworst, salami en ossenworst
Grüne Tsiis, Bleu de Wolvega,La petite Doruvael en extra oude Stolwijker
Uit te breiden met
Rundvleesbitterballen, kalfsvleeskroketjes, kipchampignonhapjes en kaassouffleetjes van Kwekkeboom

Mediterraans dinerbuffet
Warme gerechten
Marrokkaanse lamsstoof met paprika, munt en koriander
Aubergine/tomaat lasagne met Parmesan
Koude gerechten
Gemarineerde olijven
Kaasplateau uit diverse Zuid Europese landen
Gemarineerde kastanjechampignons
Omatoes yemistes- gevulde tomaten
Salades
Couscous salade met gegrilde groenten
Feta salade
Tomatensalade van verschillende soorten tomaten
Bijgerechten
Turks brood
Gedroogde tomatentapenade
Korianderpesto
Bij de gerechten worden gebakken rozevalaardappelen met knoflook en tijm en wilde rijst met kruiden geserveerd

Italiaans
Salade Caprese met buffelmozzarella en pommodoritomaat
Carpaccio van ossenhaas
Caponata met kort gegrilde tonijn
Gnocchi met snijbiet en proscuitto
Tagliatelle met gerookte zalm en spaanse peper in een citroenroomsaus
Lasagne met geitenkaas, rucola en wilde spinazie
Geserveerd met verschillende soorten Italiaans landbrood, olijfolie en grof zeezout

Indonesisch
Rendang- gestoofd rundvlees in kokossaus
Babi ketjap- kipfilet in een ketjapsaus
Tempeh in pittige saus
Sate ajam- kipsate in satesaus
Inkut ulih- tauge en kousenband in een pittige kokossaus
Sambal goreng telor- halve eitjes in een pittige sambalsaus
Gado gado- gebakken groente geserveerd met pindasaus
Deze gerechten worden geserveerd met een garnituur van seroendeng, atjar, sambal badjak, kroepoek, sambal goreng ketang, witte rijst en nasi goreng.

Diner 1
Witte tonijn tartaar met Wakame
Gebakken Szechuan eendenborstfilet met gestoofde lente-ui en venkel op een zoete aardappelpuree
Parfait met kardemom, een five spice creme anglaise en verse munt

Diner 2
Lauwwarme rucolasalade met gepofte rode ui, pijnboompitten en Parmesan
Gebakken lamrack met een crust van macadamianoten en peterselie, gesauteerde wilde spinazie, geroosterde La Ratte aardappelen en een lamsjus
Gepoft appeltje met rozemarijn en verse zwarte peper met een saus van gecondenseerde melk en vanille

Diner 3
Vichysoisse met rosevalchips en een chiffonade van prei
Gestoomde zebaarsfilet met antboise op een gepofte knoflookpuree
Hangop met in honing en sinaasappel gestoofde rabarber

Dessertbuffet
Panna cotta met gekruide vijgen
Chocoladetaart
Bosbessen crumble
Citroencheesecake
Verse vruchtensalade met munt
Sticky toffeepie
Griesmeelpudding met frambozencoulis
Limoenpudding met bosbessen
Tiramisu